FAQs

Wat zijn de verzendkosten en bezorgtijd?

Nice Guy Freddie bezorgt wereldwijd. De verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van je locatie. Je ontvangt een track & trace code, zodat je je bestelling kunt volgen. 

De verzendkosten voor Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Luxemburg bedragen € 3,90 en de levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen. Voor Frankrijk, Italië, Zwitserland, Zweden en Polen zijn de verzendkosten € 9,60 en de levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen. Voor alle overige landen zijn de verzendkosten € 26,20 en is de levertijd ongeveer 5-10 werkdagen.

Op dit moment verzenden we niet naar Verenigd Koninkrijk.
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt betalen met Visa, Mastercard, American Express, iDEAL, PayPal, Klarna, Sofort, Bancontact, Apple Pay, Google Pay en Shop Pay. 

 

Hoe kan ik zien wat ik heb besteld?

Na je bestelling ontvang je een e-mail in je inbox. In deze e-mail vind je het bestelnummer en een beschrijving van je product. Als je bestelling verstuurd is, ontvang je een track & trace code.

Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling aan te passen nadat deze eenmaal is geplaatst. 

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Je hebt het recht de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder verdere verplichtingen te ontbinden. Alle producten moeten in oorspronkelijke staat en met een duidelijke vermelding van naam en ordernummer worden geretourneerd. Anders is het helaas niet mogelijk om een restitutie te ontvangen. Nadat het product in goede orde en in originele staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen ongeveer 5-10 werkdagen gerestitueerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de koper. Wil je je bestelling retourneren? Stuur ons dan een berichtje via hi@niceguyfreddie.com, zodat we je ons retouradres in Nederland of Duitsland kunnen sturen.

Kan het telefoonkoord mijn telefoon beschadigen?

Al onze producten worden met de handgemaakt. Ondanks vele kwaliteitstesten kunnen we niet 100% garanderen dat je telefoon schadevrij blijft. Het kan zijn dat er krasjes komen door de metalen ringen of vuil dat van buiten in het telefoonhoesje komt. We nemen geen verantwoordelijkheid voor beschadigde of verloren telefoons. Controleer altijd de staat van je product en of je telefoon goed in in het hoesje past. Omgaan met zorg en op eigen risico. 

 
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!
hi@niceguyfreddie.com